20130201

Kellarista

Heips! Musta ei ookkaan vähään aikaan mitään kuulunut. Ei huolta, Berliini kohtelee mua hyvin, muutamaa myrskyä ja tammikuista ukkosta lukuun ottamatta. Väliaikaisperheessä sujuu hyvin, arkeen sopeuduin tosi nopeasti ja tykkään koko poppoosta. Perhe otti tänään suunnakseen Itävallan, koska meillä alkoi viikonmittainen talviloma. Mutkin olisivat mielellään ottaneet mukaan, mutta mulla oli lomalle jo paljon suunnitelmia, mitä en halunnut perua. Harmi sinänsä!

Tänään sain tosiaan ekan todistukseni täällä. :-) Ihanaa, että suurin osa opettajista halusi minutkin arvioida. Liikassa, GeWissä, kuviksessa ja enkussa mut arvioitiin ihan niinkun kaikki muutkin. Jee!

Enkku 10-
Hissa 8
Manttu 9
Valinnainen enkku 9
Matikka, fysiikka ja kemia 6 :--D
Kuvis 9
Liikka 9+
GeWi (gesellschaftwissenschaften = yhteiskuntatieteet) 9
Bilsa 8-

Tadaa! Siinä ne sitten olisi. Ite oon tosi tyytyväinen. :-) Poissaolojakin oli vaan kaksi! Nyt voikin nauttia lomasta. Suunnitelmissa on mennä elokuvafestivaaleille, kaloja katselemaan, ehkäpä uimaan ja Berliiniin tulevaa serkkua kiusaamaan. Elokuvafestivaaleille pääsen, koska meijän mantunope sai meijän luokalle jotenki liput sinne. Julkkiksia ja punanen matto, oooo!

Tsemppiä koeviikolle, kohta se loma koittaa! Kuvat on puhelimella napsittu :-) Oottelin tänään bussia muffinssin vieressä...










Ei kommentteja: