20130328

Pääsiäinen

Iltaa! Mulla onkin kohta jo eka viikko pääsiäislomaa takana, onneksi edessä vielä toinen samanlainen. :-) Sää ei ole suosinut, mutta eiköhän se takatalvi kohta luovuta. Kävin tänään pääsiäisostoksilla ostamassa suklaapuput ja suklaamunia hostperheelle, hostmummolle ja Lukasille tietty. Tajuton kaaos joka paikassa, huh huh! Parasta oli, että menin mummon kanssa ostamaan pääsiäisruokia heti treenin jälkeen ja meinas itku tulla, kun oli niin nälkä ja joka puolella ihmisiä ja suklaata. :---D Nyt on kalat pakastimessa ja lammas odottaa jääkaapissa - saa nähdä mitä viikonloppuna popsitaan!

Mä kun en tosiaan oo viimeaikoina hirveesti kirjotellut, niin voisin kertoa viimeviikkojen tapahtumista. Yks siisteimmistä jutuista oli lempiduettoni Hurtsin keikka Hampurissa muutama viikko takaperin. Vaikka oltiinkin Lukasin kanssa kahestaan reissussa, niin kaikki sujui suunnitelmien mukaan. Bussimatkat ja hotelli oli tosi edullisia, meillä kävi säkä! Keikkakin oli siisti, yleisö vaan koostui jostain syystä agressiivisista keski-ikäisistä. :---D Päkijät ei oikein uusista kengistä tykänneet, ja reilu viikon oonkin jo rasitusvammoista kärsinyt.

Muuten elämä uudessa perheessä on lähtenyt hyvin käyntiin. Kissat on supersöpöjä ja mummon tekemä ruoka hyvää. :-) Koulussa on ollut vähän stressiä, loma tuli aika hyvään kohtaan. Sen lisäks väännän täällä mun projektia YFU'ta varten ja kirjotan raportteja ties kenelle. Mun projekti koostuu siis portfoliosta, jonne tulee A4'sen kokosia kuvia ja viereen aina teksti. Teemoina kaikki mahdollinen vaihtarivuoden ajalta.
Hahah ainiin! Mun eyeliner tippu pari viikkoa sitte kylppärissä ja räjähti, tuloksena kivat mustat raidat isäntäperheen käytävän tapetissa. Meinasin kuolla häpeään, mutta vahinkoja sattuu! Mummo oli sillei "no ne on muutenki suunnitellu käytäväremppaa..."
Toinen ikävä yllätys oli 300€ lasku palokunnalta. Ambulanssikyyti on kallista hupia, onneksi kauhean sähköpostivaihdon jälkeen saatiin asia kuntoon vakuutusyhtiön kanssa.

Eipä tässä kai muuta. Ihanaa pääsiäistä kaikille! Ja kiitos kaikille jotka äänesti meitä siinä valokuvakilpailussa, me päädyttiin neljännelle sijalle :)










2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

hei nainennnn, MITKÄ KENGÄT!!! <3__<3 sä oot ihan trueberliiniläinen

saara kirjoitti...

haha voi hannaseni! <3